Gossip

Paris Hilton se căsătoreşte?

de admin

Paris Hilton se căsătoreşte?

S-au cunoscut acum puţin timp, dar sunt deja un cuplu solid. Paris Hilton şi-a întâlnit actualul iubit în luna mai, la Cannes, şi de atunci sunt de nedespărţit. Potrivit prietenilor săi, Paris este mai fericită ca oricând şi s-ar putea să facă pasul cel mai cât de curând.

Moştenitoarea imperiului Hilton are o relaţie destul de serioasă cu mogulul Thomas Gross, pe care l-a cunoscut în urmă cu două luni. Lucrurile merg ca unse între cei doi, iar mulţi s-au grăbit să speculeze că s-ar putea să-i vedem în faţa altarului curând. Acesta zvon s-a iscat mai ales după ce Paris l-a prezentat pe Thomas părinţilor săi, Richard şi Kathy Hilton, folosind apelativul „dragostea vieţii mele”.

Potrivit prietenilor starletei, părinţii lui Paris au fost încântaţi de alegerea fiicei sale şi susţin cu îndârjire această relaţie, având în vedere că intenţiile lui Thomas sunt destul de serioase în ceea ce o priveşte pe Paris.

Cei doi au fost fotografiaţi pentru prima dată împreună la începutul lunii iunie, pe când se aflau pe yachtul lui Thomas, în Ibiza.