News

Paris Jackson a scris despre problemele pe care le are bunicul ei. Ce părere are despre mesajul de pe Twitter?

Paris Jackson a scris despre problemele pe care le are bunicul ei. Ce părere are despre mesajul de pe Twitter?

Joe Jackson, tatăl lui Michael Jackson, trece prin momente grele, fiind spitalizat de urgenţă la finalul săptămânii trecute. Potrivit presei internaţionale, el suferă de cancer în stadiu terminal şi nu mai are mult de trăit.

Pe 25 iunie, pe contul oficial de Twitter al lui Joe Jackson a fost postată o poză cu acesta în timp ce se uita la un apus de soare, şi mesajul: „Am văzut mai multe apusuri decât îmi este dat să mai văd în continuare. Soarele răsare atunci când trebuie şi, fie că-ţi place sau nu, apune atunci când trebuie“.

Paris Jackson, nepoata lui Joe şi fiica lui Michael Jackson, a reacţionat la această postare şi la ştirile apărute pe internet despre problemele pe care le are bunicul ei. Aceasta a afirmat că nu crede că acel mesaj a fost scris de Joe Jackson: „O postare foarte frumoasă. Totuşi, îmi pare rău că persoanele care au grijă de acest cont profită de suferinţa noastră. Bunicul meu nu a scris acel mesaj. Nu cred că el a intrat vreodată pe acest cont“.

Întrebată de fanii de pe Twitter de ce este aşa sigură că nu Joe a scris mesajul, Paris le-a răspuns acestora că a fost lângă bunicul ei în ultimele zile şi acesta nu avea cum să posteze pe reţelele sociale.

Modifică Setările