News

Paris Jackson, apariţie incredibilă la un eveniment. Toată lumea a admirat-o

Paris Jackson, apariţie incredibilă la un eveniment. Toată lumea a admirat-o

NEW YORK, NY - MAY 03: Paris Jackson attends the opening of Longchamp Fifth Avenue Flagship at Longchamp on May 3, 2018 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Longchamp)

Paris Jackson s-a întrecut pe sine. Dacă de multe ori a oripilat prin comportamentul său ca de băiat sau prin faptul că s-a lăudat cu părul crescut la axilă, pe picioare sau pe braţe, apărând neîngrijită la evenimente, acum Paris pare că şi-a învăţat lecţia.

A slăbit considerabil pentru a fi demnă de titlul de model şi s-a îngrijit de apariţiile ei. La cele mai recente evenimente a impresionat prin stil. A devenit fit, se mândreşte cu un abdomen tonifiat şi cu nişte picioare lungi şi frumoase, iar hainele boho chic îi vin ca tunate.

Fiica regretatului Michael Jackson a strălucit la lansarea magazinului Longchamp Fifth Avenue din New York City. A purtat un body din dantelă neagră, o fustă cu franjuri, jachetă din piele întoarsă culoarea caramelului, cizme până la genunchi asortate şi o bentiţă hippie pe cap. Paris şi-a expus tatuajele colorate, iar machiajul şi coafura au arătat impecabil. Toată lumea a admirat-o. Cât este de frumoasă!

Foto: Getty Images

Modifică Setările