News

Paris Jackson, aproape dezbrăcată la petrecerea Dior. Ce haine sexy şi-a ales!

Paris Jackson, aproape dezbrăcată la petrecerea Dior. Ce haine sexy şi-a ales!

Paris Jackson este o nonconformistă - fumează marijuana, nu se epilează şi se îmbracă extravagant sau, mai bine zis, nu prea se îmbracă.

Cu un look destul de neglijent în viaţa de zi cu zi, dar mereu sexy şi aranjată la evenimente, fiica de 20 de ani a regretatului Michael Jackson este o adevărată apariţie. Super tatuată, cu o siluetă suplă şi un corp tonifiat, de model, dar şi cu o atitudine de femeie fatală, Paris impresionează la prezentările de modă.

Ştim că arată bine şi nu încetează să demonstreze asta cu fiecare apariţie, aşa că la petrecerea Dior Sauvage, organizată joi în Pioneertown, chiar înainte de festivalul Coachella, blonda a ieşit în evidenţă. A purtat cea mai extravaganţă ţinută, dar şi cea mai sexy. Într-o bustieră care îi lăsa jumătate din bust la vedere, o pereche de boxeri negri şi o fustă transparentă, machiată excesiv şi accesorizată peste măsură, tânăra a arătat senzaţional, etalându-şi colecţia de tatuaje. Mai devreme în aceeaşi zi, Paris şi-a încântat prietenii virtuali cu o serie de fotografii, acoperită doar de o jachetă din denim. 

Foto: Instagram