News

Paris Jackson, criticată dur pentru că fumează marijuana. Video care o dă de gol!

Paris Jackson, criticată dur pentru că fumează marijuana. Video care o dă de gol!

Paris Jackson este o fată cu multă personalitate. Are doar 19 ani şi s-a tatuat pe braţe, are piercinguri şi chiar promovează viaţa cât mai naturală, apărând de nenumărate ori neepilată la axilă, pe picioare sau pe mâini.

Ba mai mult, este atât de rebelă încât s-a filmat cu marijuana între dinţi şi a postat clipul cu pricina pe reţelele de socializare: "Ar trebui să fumez asta?", a scris Paris, de asemenea fotografiindu-se în maşină alături de o prietenă în timp ce cânta şi fuma o ţigară normală.

Fanii au reacţionat imediat la această postare, certând-o pe fiica lui Michael Jackson: "Tatăl tău nu ţi-ar fi permis să fumezi asta. Gândeşte-te cât de supărat ar fi ... " şi "ce părinte crede că este bine pentru copilul lui să fumeze iarbă? Fată, eşti mai bună de atât şi ştii asta #responsabilitate", au scris câţiva dintre prietenii virtuali.

Paris le-a dar şi replica: "Ştiu câţiva părinţi care se bazează pe acest medicament uimitor pentru a-şi ţine copiii în viaţă  deoarece medicamentele cu care doctorii îi îndoapă sunt în realitate menite să-i ucidă pe cei mici . Dar fiecăre e pe cont propriu".  De altfel, Paris locuieşte în Beverly Hills, California, stat în care consumul recreaţional de marijuana este permis, aşa că nu a încălcat vreo lege şi este pur şi simplu o alegere personală să fumeze această plantă care conţine substanţe psihoactive.

Foto: Instagram

Modifică Setările