News

Paris Jackson, de mână cu fratele Prince la un eveniment monden

Paris Jackson, de mână cu fratele Prince la un eveniment monden

(EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE) attends The Elizabeth Taylor AIDS Foundation and mothers2mothers dinner at Ron Burkle's Green Acres Estate on October 24, 2017 in Beverly Hills, California.

Despre Paris Jackson ştim că participă din ce în ce mai des la evenimente de covorul roşu, prezentări de modă sau tot felul de petreceri, căci aspiră la o viaţă de top model, mereu în centrul atenţiei. Ea, spre deosebire de fraţii săi, este obişnuită cu interviruile, fotografiile la panou şi interacţiunile cu tot felul de vedete internaţionale. Marţi seara, fratele său mai mare a însoţit-o la o gală caritabilă pentru ajutorarea persoanelor cu HIV/SIDA. Au venit de mână la acest eveniment. Este una dintre rarele ocazii când îl vedem pe Prince ( 20 de ani) în atenţia publicului, deoarece nu prea obişnuieşte să apară. Dar asta a fost o ocazie specială, însoţit fiind de sora sa mai mică, Paris, pentru o cauză nobilă - strângerea de fonduri pentru Fundaţia SIDA Elizabeth Taylor.

Există o legătură specială între cei doi fraţi şi nu este singura dată când îi vedem împreună, atât de apropiaţi la un eveniment. Pe 25 septembrie, Paris şi Prince participau la nunta unui nepot de-al răposatului lor tată, Michael, extrem de eleganţi şi cu zâmbetul pe buze. Surprinzător să-i vedem din nou împreună având în vedere că s-a tot zvonit că fiii lui Michael Jackson şi-ar vedea fiecare de viaţa şi cariera lui şi n-ar mai petrece foarte mult timp împreună.

Între Prince şi Paris este o legătură puternică.

Cât despre mezinul familiei, Blanket, nu l-am mai văzut de mult timp şi nici cu fraţii mai mari nu pare să aibă o relaţie strânsă pentru că nu au fotogarfii împreună pe reţelele de socializare. La acest eveniment, Paris a arătat uimitor într-o frumoasă rochie lungă cu imprimeu floral. Ţinuta în stil hippie, cu mâneci bufante şi accesorizată cu brăţări handmade, a fost una potrivită pentru stilul său nonconformist.

Rochia purtată de Paris a fost lungă, cu floricele, în stil hippie.

Fratele ei a fost îmbrăcat casual, în blugi, cămaşă albă, sacou negru şi pantofi închişi la culoare. Cei doi au venit de mână la eveniment şi s-au fotografiat împreună la panou, ca doi fraţi care se susţin unul pe celălalt în orice ar face.

Foto: Getty Images