News

Paris Jackson exagerează cu părul de pe picioare?

Paris Jackson exagerează cu părul de pe picioare?

*NO MAIL ONLINE* Paris Jackson attends the 2017 Melbourne Cup horse race in Australia.

Pictured: Paris Jackson Ref: SPL1616552 071117
Picture by: Media-Mode / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Înţelegem mişcarea feministă, dar să-ţi laşi părul să crească pe tot corpul parcă nu are legătură cu asta. Şi mai înţelegem că Paris Jackson este un spirit liber şi toate cele, dar când apare neepilată la evenimente mondene este prea mult.

Poţi fi rebelă şi adeptă a aspectului natural, fără să renunţi să te-ngrijeşti. Părerea noastră. Fiica în vârstă de 19 ani a lui Michael Jackson este o frumuseţe naturală, recunoaştem, însă apariţia ei de astăzi, la un eveniment care a avut loc în Melbourne, Australia, a fost umbrită de un detaliu inestetic: părul de pe picioare.

Paris Jackson a avut o ţinută boemă, compusă dintr-o rochie cărămizie şi o pereche de botine cu toc, la care a adăugat accesorii hippie. Până aici, nimic greşit. Tot acest look diafan a fost stricat, însă, de insistenţa fetei de a nu se rade pe picioare, lăsând la vedere părul care a crescut inestetic. De ce?

Pe conturile sociale ale fetei, aceasta postează foarte multe fotografii din care putem vedea că a renunţat la lama de ras, lucru care îi dezamăgeşte pe unii dintre fanii acesteia. Cum răspunde Paris?

"Îmi place părul şi transpiraţia şi mirosul corpului. Unii cred că este ceva scârbos, în special în cazul fetelor, dar este ceva produs de corpul nostru. E ceva natural. Treceţi peste!". Cum zici tu, Paris...