News

Paris Jackson îşi revine! A arătat impecabil la această premieră de film

Paris Jackson îşi revine! A arătat impecabil la această premieră de film

LOS ANGELES, CA - MARCH 06: Actor Paris Jackson attends the world premiere of 'Gringo' from Amazon Studios and STX Films at Regal LA Live Stadium 14 on March 6, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Singura fiică a lui Michael Jackson pare că începe să abandoneze look-ul dezordonat de covor roşu în favoarea unuia mai şic şi mai potrivit unui model şi unei actriţe în devenire, aşa cum este ea.

Ieri seară, tânăra de doar 19 ani s-a alăturat unor altor nume mari din industrie, la premiera din Los Angeles a filmului Gringo, peliculă în care Paris a primit şi ea un rol.

Paris Jackson a fost însoţită la eveniment de fratele ei mai mare, Prince, în vârstă de 21 de ani, care nu apare însă în fotografiile de pe covorul roşu.

Cu această ocazie, Paris a îmbrăcat o superbă rochie neagră, creaţie Gucci, machiajul şi coafura fiind accentele moderne care au completat cu succes ţinuta fetei.

Filmul o are în rol principal pe superba Charlize Theron, care a îmbrăcat, la această premieră, un costum masculin, all white, foarte şic.

Foto: Getty Images

Modifică Setările