Gossip

Paris Jackson şi Cara Delevingne formează un cuplu?

Paris Jackson şi Cara Delevingne formează un cuplu?

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 17: Paris Jackson, Cara Delevingne, Adwoa Aboah and Maxim Magnus wearing Burberry at the Burberry February 2018 show during London Fashion Week at Dimco Buildings on February 17, 2018 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Burberry)

Despre modelul Cara Delevingne se ştie că are înclinaţie către femei, ea însăşi admiţând faptul că este lesbiană după relaţia amoroasă cu artista Annie Clark, alias St. Vincent, înainte ca aceasta să o părăsescă pentru Kristen Stewart, dar nimeni nu ştia că şi lui Paris Jackson îi plac femeile. La o prezentare Burberry în luna februarie. Cele două au stârnit zvonurile despre o relaţie după ce au fost văzute împreună în luna noiembrie a anului trecut, furişându-se dintr-un club de noapte, iar de atunci au tot apărut împreună pe la evenimente. Paris Jackson, 19 ani, şi Cara Delevingne, în vârstă de 25 de ani, nu au făcut vreo declaraţie cu privire la tipul relaţiei dintre ele - amoroasă sau doar o relaţie de prietenie, iar mai nou au fost surprinse în miez de noapte în Londra. După ce s-au bucurat de o cină alături de câţiva prieteni, au fost văzut e ţinându-se de mână în timp ce se întorceau la hotel.

Şi nu este pentru prima dată când Paris şi Cara sunt fotografiate foarte aproapiate una de alta. Cele două au fost văzute în aceeaşi ipostază şi anul trecut după premiile MTV Movie Awards. Foarte fashion, Paris a purtat o pereche de pantaloni aurii, lăsându-şi abdomenul la vedere într-un tricou scurt. Piesele de rezistenţă care au completat look-ul rock au fost jacheta din piele şi o pereche de bocanci. Cara a fost ceva mai îmbrăcată, cu o jachetă bomber kaki, un hanorac galben şi şapcă pe cap, amândouă încercând să se ferească de bliţurile fotografilor.

Foto: Getty Images,  Captură DailyMail.co.uk

Modifică Setările