News

Paris Jackson, strălucitoare într-un nou pictorial. A renunţat la părul de pe picioare şi are un aspect îngrijit!

Paris Jackson, strălucitoare într-un nou pictorial. A renunţat la părul de pe picioare şi are un aspect îngrijit! camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Şi-a dorit întotdeauna să devină un model celebru şi chiar ar avea toate şansele dacă s-ar pune serios pe treabă şi ar avea mai multă grijă de corpul său şi de apariţiile publice. A făcut furori la începutul anului trecut într-un pictorial fascinant pentru Chanel, părând să fie copia mult mai tănără a Madonnei, ba chiar a participat la câteva prezentări în cadrul Săptămânii Modei de la Paris şi New York.

Cu toate că părea să aibă succes, fiica regtetatului Michael Jackson şi-a dezamgit fanii la scurt timp după aceea, cu apariţiile sale neîngrijite, cu hainele murdare sau alese la întâmplare, părul ciufulit şi cu părul de la axilă şi de pe picioare cu care apărea pe la evenimente. Este o susţinătoare a look-ului natural, hippie, neepilată, ideea cu care fanii săi nu au fost de acord şi din cauza căreia au criticat-o în nenumărate rânduri.

Paris Jackson pare însă să reuşească să-şi "spele păcatele" cu cel mai recent shooting foto pentru revista Stellar Magazine. Cu un aspect mult mai îngrijit, cu un make-up discret şi un păr coafat lejer şi îmbrăcată în haine fashion, Paris a pozat ca o profesionistă, iar fotografiile sunt remarcabile.

Foto:  Nino Muñoz pentru Stellar Magazine

Modifică Setările