News

Pasiune periculoasă. Actriţa de la Hollywood care a înotat printre rechini

Pasiune periculoasă. Actriţa de la Hollywood care a înotat printre rechini

Ea este una dintre cele mai cool actriţe din tânăra generaţie de la Hollywood, cunoscută mai ales datorită serialului cu vampiri, "Jurnalele Vampirilor". Nina Dobrev are pasiuni periculoase, iar printre ele se numără şi înotul printre rechini. Actriţa în vârstă de 28 de ani este o susţinătoare a naturii şi a vieţii din Ocean, aşa că este promotoarea unei campanii de salvare a rechinilor.

Aşa că experienţa de a înota cu aceste animale marine trebuia bifată pe lista lucrurilor pe care trebuia să le facă în această viaţă. Nina Dobrev a prins curaj şi s-a aventurat în apele Oceanului printre rechini, în încercarea sa de a opri comerţul barbar care se face cu aripile de rechin.

Într-un video distribuit de vedetă pe contul său de Instagram poate fi văzută în timp ce înoată fără teamă printre prădători, îmbrăcată doar cu un tricou cu inscripţia Oceana, o pereche de bikini negri, labe de înot şi ochelari vizor la ochi pentru a putea admira frumuseţile de sub ape.

Nina militează pentru salvarea rechinilor care menţin Oceanul curat şi sănătos, iar iniţiativa a pornit tocmai din cauza faptului că "milioane de rechini sfârşesc în fiecare an în comerţul mondial".

  Foto: Instagram

Modifică Setările