Royals

Pasiunea secretă a Prinţului Charles! Ce ascunde în buzunare viitorul Rege al Marii Britanii atunci când merge în Scoţia?

Pasiunea secretă a Prinţului Charles! Ce ascunde în buzunare viitorul Rege al Marii Britanii atunci când merge în Scoţia?

Ziua de 14 noiembrie a fost una specială pentru britanici, care l-au sărbătorit pe Prinţul Charles. Urmaşul la tronul Marii Britanii a împlinit 70 de ani, iar de la petrecere nu au lipsit nume importante din întreaga lume, printre care Regina Rania a Iordaniei, Regina Sofia a Spaniei şi Regina Matilde a Belgiei.

Cu ocazia zilei de naştere a Prinţului Charles, presa din Regatul Unit a realizat mai multe materiale şi documentare despre viitorul Rege, iar unul dintre ele a făcut deliciul publicului datorită dezvăluirilor pline de umor ale lui Charles şi ale fiului său cel mare, Prinţul William.

„Tata este înnebunit după veveriţele care locuiesc la Birkhall, în Scoţia. Le-a dat nume şi le lasă să intre şi în casă“, a spus Prinţul William în presa din Marea Britanie.

Acesta a fost completat chiar de Charles, care a afirmat că, atunci când intră în casă, veveriţele se aleargă între ele şi, dacă el stă liniştit într-un loc, ele se mişcă rapid şi în jurul lui.

„Dacă am geaca pusă pe un scaun, le văd cum se duc către ea, deoarece am întotdeauna alune în buzunare, iar ele iubesc acest lucru“, a spus Prinţul Charles.