Body & Soul

Patru vedete au spus "Start la mişcare!" FOTO&VIDEO

Patru vedete au spus "Start la mişcare!" FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Cristina Neagu, Cătălina Ponor, Carmen Brumă şi Mihai Petre au dat "Start la Mişcare cu Tedi".

La Şcoala Gimnazială "Ing. Gheorghe Pănculescu" din Vălenii de Munte a avut loc un regal de activităţi sportive. Toate realizate cu un singur scop: acela de a promova mişcarea în rândul copiilor, principalul obiectiv pe care Tedi şi l-a propus cu programul ”Start la mişcare!”.

Meciuri de handbal, lecţii de gimnastică, de mişcare, nutriţie şi dans au fost desfăşurate de aproape 300 de copii în prezenţa Cristinei Neagu, declarată cea mai bună jucătoare a lumii în 2010, 2015, 2016 şi ambasadorul programului, a îndrăgitei gimnaste, campioană olimpică, Cătălina Ponor, a lui Carmen Brumă, realizator de televiziune şi a lui Mihai Petre, cunoscut dansator.

Campania ”Start la mişcare cu Tedi” a fost demarată în decembrie 2017 printr-un spot TV care o are în centrul acţiunii pe handbalista Cristina Neagu.

În ultima lună au fost organizate vizite în şcoli, iar până la finalul anului şcolar 2017-2018 vor urma şi altele. Vizitele în şcoli vor continua şi în următorul an şcolar, iar pe perioada vacanţei de vară Tedi se va implica în mai multe acţiuni sportive pentru copii.

Modifică Setările