News

Paul Diaconescu spune ce relaţie are acum cu George Burcea după discuţiile aprinse de la "Ferma"

Paul Diaconescu spune ce relaţie are acum cu George Burcea după discuţiile aprinse de la "Ferma"

Paul Diaconescu s-a făcut remarcat la "Ferma", emisiunea de la Pro TV. A intrat în competiţie alături de colegul şi prietenul său George Burcea, dar au existat discuţii ceva mai aprinse între ei. Iată ce relaţie au acum, după ce filmările s-au încheiat. 

Paul Diaconescu a spus într-un interviu exclusiv pentru protv.ro ce a însemnat experienaţa acesta pentru el: "O călătorie de 5 săptămâni înspre centrul de comanda neuronal, am învăţat atât de multe despre autocontrol, încât automat devine o lecţie pe care aş vrea să o împărtăşesc multora.  Unică şi deosebită experienţa, pe care aş repeta-o oricând."

Actorul a spus ce relaţie are acum cu prietenul lui George Burcea. Ei au avut dicuţii aprinse în competiie, chiar George Burcea a fost cel care l-a eliminat:

"Regret că nu m-am menajat înaintea duelului cu Burcea. Puteam să fentez puţin regulile şi să încerc să mănânc puţin mai mult sau să dorm o oră, în plus, dimineaţa. Simt că am fost mult prea obedient şi m-am neglijat, iar la duel ameţeam. Regret mai ales că nu am fost mai concentrat pe partea a doua a probei eliminatorii, la puzzle.(...) Rămân în relaţii deschise şi cu speranţa că vom lucra împreună pe mai departe indiferent de ce a fost în Ferma. Iar dacă nu va fi aşa, atunci voi respecta lipsa lui de respect în ceea ce mă priveşte. Deocamdată am fost împăciuitor şi am iertat."

Cine va câştiga Ferma în viziunea lui Paul Diaconescu

"Elena şi Andrei, clar. Deşi, acum cu noul intrat, încep să mă tem pentru ei, cunoscându-l destul de bine pe Viziru cu care am filmat 6 luni, zi de zi, pentru serialul ,,Îngeri Pierduţi”, unde eram verişori primari."

Modifică Setările