Agenda

Paul Ipate a scris o piesă cu Jojo - AUDIO

Paul Ipate a scris o piesă cu Jojo - AUDIO

N-a renunţat la actorie şi nici la televiziune pentru muzică, ci doar a vrut să-şi încerce talentul de compozitor şi cântăreţ.

Paul Ipate

A cochetat puţin cu muzica în trecut, însă abia acum, când are o relaţie cu o cântăreaţă, a îndrăznit Paul Ipate să-şi lanseze prima sa piesă muzicală. De fapt, versurile sunt scrise de iubita sa, Jojo, el semnând linia melodică la Coffee on Your Skin.

„Am scris această piesă după ce trecusem printr-o perioadă mai puţin bună şi începeau să mi se reaşeze lucrurile în viaţă”, declară Paul. „Ştii că inspiraţia vine când ne e greu sau când ne e bine. De cele mai multe ori, când ne e greu. Nu pot să intru în detalii, dar ştiu că a curs pur şi simplu. Linia melodică este compusă de mine, iar versurile sunt scrise de iubita mea, Cătălina Grama.”

Coffee on your skin a fost lansată onlinepe 2 noiembrie, împreună cu mesajul lui Paul: „De câţiva ani m-am apucat de scris şi compus muzică. Nu pentru a-mi schimba cariera, ci pentru că am simţit nevoia de a mă exprima astfel. Nu am avut curaj să arăt decât prietenilor foarte apropiaţi ce am făcut până în momentul acesta, dar de azi m-am hotărât să împart şi cu voi.”

Aici puteţi asculta piesa Coffee on Your Skin:

Foto: ProTV

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările