Evenimente

Paula Abdul a făcut 15 operaţii la coloană după ce a căzut cu avionul care luase foc. "Nu aveam centura de siguranţă!"

Paula Abdul a făcut 15 operaţii la coloană după ce a căzut cu avionul care luase foc. "Nu aveam centura de siguranţă!"

Timp de aproape patru decenii, Paula Abdul a fost o figură importantă în muzica pop. A devenit cunoscută la sfârşitul anilor ’80, cu albumul "Forever Your Girl", după care a dominat topurile muzicale ani la rând. Însă, în apogeul carierei, a luat o pauză de câţiva ani buni. Ce s-a întâmplat atunci?

Artista susţine că a fost nevoită să se retragă din muzică pentru a se recupera în urma traumei şi a rănilor suferite într-un accident de avion. Însă cine supravieţuieşte prăbuşirii unui avion? Şi chiar a fost vorba de aşa ceva? Pentru că nu există nicio ştire despre vreo aeronavă care să fi căzut când pretinde vedeta.

Încă din 2003, Paula susţine că a supravieţuit unui accident de avion la începutul anilor 1990. Ea a declarat că zbura din St. Louis spre Denver când avionul a luat foc şi a fost forţat să aterizeze pe un câmp din Iowa.

“Nici măcar nu aveam centura de siguranţă pusă şi m-am lovit la cap de tavanul avionului şi asta a dus la… 15 operaţii la coloană şi şapte ani de pauză muzicală”, a mărturisit vedeta pentru Distractify.

Totuşi nu există nicio ştire de la acea vreme care să ateste asemenea accident. Cum e posibil aşa ceva?

Abdul susţine că s-a folosit de notorietatea pe care o avea pentru a nu ajunge nimic în presă. La câţiva ani buni după recuperarea şi revenirea ei ulterioară în showbiz, Paula a început să vorbească despre motivul incredibil pentru care a dispărut din atenţia publicului şi a presei chiar când se bucura mai mult de succes.

Foto - Profimedia

Modifică Setările