News

Paula Chirilă a divorţat: "Sperăm că vom fi fericiţi în altă parte" VIDEO

Paula Chirilă a divorţat: "Sperăm că vom fi fericiţi în altă parte" VIDEO

Cei doi au avut o căsnicie la distanţă, el locuind la Cluj, iar de luni de zile se tot zvonea că cei doi nu mai sunt împreună.

Paula Chirilă a fost mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa sa privată, dar nu şi-a putut ascunde la nesfârşit problemele din mariajul cu Marius Aciu. Dacă săptămâna trecută încă vorbea, în cadrul emisiunii "Agenţia VIP", despre încercările de salvare a căsniciei, săptămâna aceasta Paula Chirilă a dat cărţile pe faţă.

"Am divorţat deja. (...) N-am fost singura care a luptat, nicidecum. Chiar în ultimii ani, el făcea naveta şi s-a şi mutat la Bucureşti, a făcut toate eforturile. Amândoi am încercat să ne ţinem pe linia de plutire. Până la urmă am ajuns la concluzia că,  în momentul ăsta, e mai bine aşa şi să sperăm că vom fi fericiţi în altă parte", a dezvăluit Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Marius Aciu şi Paula Chirilă

"Au fost, totuşi, 12 ani de viaţă foarte frumoşi, am fost fericiţi cât am fost fericiţi, după care n-am mai fost. Nu trebuie să ţii cu dinţii de ceva doar pentru că ai semnat un act, doar pentru că aşa se cade. Oamenii se întâlnesc, trăiesc o perioadă împreună, se iubesc cât se iubesc. Când nu mai e ce trebuie, e cazul să cauţi în altă parte."

Întrebată dacă are regrete, Paula Chirilă a răspuns că: "Dacă m-aş întoarce în timp, probabil că aş face anumite lucruri altfel, aş reacţiona altfel. Regret foarte multe lucruri, că n-am fost nici eu suficient de atentă cu el, pentru că e un om minunat, chiar e un om minunat Marius şi încă îl mai iubesc, ţin foarte mult la el. Cred că n-am comunicat destul de mult, nici eu, nici el. Cred că s-a produs, la un moment dat, o fractură de comunicare, o ruptură. Tocmai pentru că s-a întâmplat în momentul ăsta, când lucrurile n-au apucat să se strice foarte urât şi pentru că îi port un respect foarte mare şi pentru că ţin foarte mult la anii pe care i-am petrecut împreună şi la fetiţa noastră şi faptul că mi-a dăruit o fetiţă atât de minunată, cred că merită toată preţuirea mea. Avem foarte multe amintiri frumoase."

Modifică Setările