News

Paula Herlo a născut

După Oana Mareş, în acest weekend a născut şi Paula Herlo! Deşi era programat să vină pe lume astăzi, pe 25 septembrie, Vladimir Leonte n-a mai avut răbdare şi a vrut să-şi cunoască părinţii mai devreme.

Duminică, 23 septembrie, corespondentul „România, te iubesc!“ a adus pe lume primul său bebeluş, un băieţel perfect sănătos de 3,400 kg, care a primit nota 10 la naştere. Atât proaspăta mămică, precum şi Cristian Leonte, tăticul lui Vladimir, sunt în culmea fericirii.

Paula Herlo a mărturisit acesta este cel mai important eveniment din viaţa ei. Şi, pe cât de uşor par să i se aştearnă cuvintele în reportajele minuţioase pe care telespectatorii ProTv le pot urmări în cadrul emisiunii de anchete jurnalistice „România, te iubesc!“, pe atât de greu îi este Paulei să descrie momentul în care şi-a văzut pentru prima dată băieţelul: „A fost într-un fel pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Mi-am lipit faţa de a lui şi l-am pupat, moment în care s-a oprit din plâns“, a povestit corespondentul Ştirilor ProTv.

Paula a fost invadată de gânduri bune, venite de la rude, prieteni şi colegi. „Am primit zeci de urări, toate pline de căldură, care m-au făcut să simt şi mai puternic sentimentul maternităţii“, a mai dezvăluit proaspăta mămică.

Foto: Pro TV

Modifică Setările