News

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Paula Iacob, vehementă la adresa soţului Mădălinei Manole

Într-un interviu acordat ziarului „Ring“, celebra avocată face dezvăluiri incendiare despre viaţa Mădălinei Manole şi îl critică dur pe soţul ei, care nu-i lasă pe bunicii materni să-şi viziteze nepotul.

Paula Iacob şi-a câştigat respectul în lumea justiţiei, după o viaţă întreagă petrecută prin sălile de tribunal.

Întrebată de reporterii ziarului „Ring“ ce părere are despre scandalul iscat între Petru Mircea şi părinţii regretatei Mădălina Manole, care s-a sinucis în urmă cu 4 ani şi jumătate, aceasta a spus:

„E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu-i laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi. E o sărăcire a sufletului copilului pe care un tată care îl iubeşte nu avea dreptul să o facă. E absolut normală păstrarea acestei legături. Fiecare îşi aminteşte o poveste spusă de bunica. Ce va reţine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mamă? Nimic! Îl sfătuiesc pe avocatul lui să încerce să-l determine să meargă pe o altă idee. Va fi bine pentru toţi. Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine“, a spus Paula Iacob pentru ring.ro.

Cât despre Mădălina Monole, celebra avocată a povestit că era o persoană „foarte sensibilă, mult prea sensibilă. Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ (Şerban Georgescu, n.r.). A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. «Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!...» Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri“.

În privinţa morţii sale subite, Paula Iabob a pus suicidul pe seama temerii de a fi uitată de public, din cauza înaintării în vârstă.

„Au venit ani când nu mai era atât de curtată şi de admirată şi, efectiv, s-a sinucis fiindcă n-a suportat ideea că are deja o anumită vârstă. A avut şi nişte nemulţumiri... Ştiu că era temătoare pe plan profesional, i se părea că nu mai e suficient de la modă, mi-a spus asta de când a divorţat. Plus că se temea că nu va mai găsi un bărbat cu care să-şi refacă viaţa. Când am reîntâlnit-o, era însărcinată şi foarte fericită. Atunci era un moment bun, dar probabil că ceva profesional s-a legat prost şi a avut acel moment de sensibilitate... Poate şi vreo neînţelegere în casă. A uitat şi de copil... Atunci uiţi tot, n-ai decât ideea fixă că trebuie să dispari, că n-ai altă cale de a curma suferinţa“.

Anul acesta, pe 14 iulie, Mădălina Manole ar fi împlinit 48 de ani. Din păcate, ea a decis să-şi curme viaţa chiar de ziua ei, când ar fi trebuit să aniverseze 43 de ani de viaţă. În urma ei au rămas un soţ îndurerat, un băieţel fără mamă şi nişte părinţi neconsolaţi.

Foto: arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările