News

Pe cine aduce Venus Williams la nunta surorii Serena?

Pe cine aduce Venus Williams la nunta surorii Serena?

New Orleans, LA - *EXCLUSIVE* Venus Williams steps out in New Orleans with her model boyfriend Elio Pis, ahead of her sister Serena Williams' wedding to Alexis Ohanian. Pictured: Elio Pis, Venus Williams BACKGRID USA 15 NOVEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Ok, astăzi se mărită Serena Williams, o informaţie pe care o ştim deja. Nunta cu Alexis Ohanian va avea loc la Complexul de Artă Contemporană din New Orleans, iar invitaţii, printre care şi nume celebre precum Eva Longoria, Beyoncé şi Jay Z, Ciara, Kelly Rowland şi chiar logodnica lui Harry, Meghan Markle, au sosit deja, cu o zi în urmă. Venus Williams cu iubitul, înainte de nunta Serenei Cine este el? Ei bine, se pare că aceasta este ocazia perfectă pentru ca sora mai mare a Serenei, Venus Williams (37), să se afişeze cu noul bărbat din viaţa ei.

Jucătoarea de tenis a fost fotografiată, ieri, la o plimbare prin New Orleans, alături de un bărbat neidentificat, înalt şi bine făcut şi vizibil mai tânăr decât sportiva.

Cei doi se ţineau afectuos de mână, semn că ar fi mai mult decât prieteni.

Elio Pis, fostul iubit al lui Venus

Iar acest bărbat nu este cu siguranţă cel cu care Venus a avut, până acum, o relaţie de lungă durată: modelul cubanez Elio Pis, în vârstă de 28 de ani. Asta pentru că fostul iubit al acesteia era cu aproape un cap mai scund decât jucătoarea de tenis.

Cine este, aşadar, noul iubit al lui Venus?

Foto: Hepta

Modifică Setările