News

Pe covorul roşu, la Oscar, a fost perfectă, dar cum arăta înainte să fie machiată de specialişti? FOTO inedite

Pe covorul roşu, la Oscar, a fost perfectă, dar cum arăta înainte să fie machiată de specialişti? FOTO inedite camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

La cea de-a 91-a ediţie a Premiilor Oscar a avut o apariţie fără cusur, aşa cum ne-a obişnuit în toţi aceşti ani de carieră. Totuşi, înainte cu câteva ore de defilarea pe covorul roşu, J.Lo arăta total diferit.

Artista în vârstă de 49 de ani a defilat pe covorul roşu al premiilor Oscar într-o rochie strălucitoare şi cu un make-up impecabil. Cu doar câteva ore înainte, însă, J.Lo n-avea pic de make-up pe chip şi nu ajunsese pe mâna specialiştilor. Cum arăta?

Ei bine, fără cusur! Cântăreaţa arată la fel de bine şi fără pic de machiaj. E clar că J.Lo are un ten perfect, lipsit de riduri ori cearcăne chiar şi la aproape 50 de ani. Un singur lucru l-am sesizat: buzele artistei par mai voluminoase după aplicare machiajului.

Care e secretul acestui fapt? Depăşirea conturului buzelor când a aplicat rujul, un truc pe care Jennifer Lopez recunoaşte că-l ştie de la Kylie Jenner. Iată o galerie foto cu tot procesul de pregătire pe care cântăreaţa l-a urmat în pragul Premiilor Oscar!

Modifică Setările