Red Carpet

Pe covorul roşu - rochie elegantă, la plajă - costum de baie. Partenera lui Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley, face furori

Pe covorul roşu - rochie elegantă, la plajă - costum de baie. Partenera lui Jason Statham, Rosie Huntington-Whiteley, face furori camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Nu a dat greş! Celebrul actor din filmele de acţiune, Jason Statham, se mândreşte cu partenera sa şi mama copilului său. Rosie Huntington-Whiteley face furori şi pe covorul roşu, la evenimente, dar şi la plajă. 

Obişnuiam să îi vedem pe covorul roşu, la diferite evenimente! Acum, din cauza pandemiei, şi-au pus costumele şi rochiile elegante în dulap! Despre cuplul Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley avem numai cuvinte de laudă! Se vede că se iubesc, se vede că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Au şi un băieţel, Jack, pe care îl iubesc enorm şi îi fac pe plac, ies cu bicicleta, la plimări pe jos sau la plajă. 

Aşa s-a întâmplat de data aceasta, întreaga familie a fost surprinsă pe nisip, s-au bucurat o zi întreagă de soare. Împreună cu fiul lor, cei doi părinţi au fost fotografiaţi de paparazi în ipostaze neaşteptate. Au o familie normală, fac activităţi ca alţi părinţi, totul pentru fericirea copilului. 

Cea care a atras în mod deosebit atenţia a fost fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley. A făcut furori în costumul de baie negru. Îi vine perfect, are un trup armonios, nici vorbă de kilograme în plus sau de alte imperfecţiuni!

Priviţi dovada în galeria foto!

Wow, cum arată casa în care locuiesc Rosie şi Jason Statham! Modelul a făcut turul proprietăţii de lux

Una dintre cele mai discrete vedete tocmai a lăsat o portiţă deschisă în intimitatea casei sale şi a partenerului de viaţă, Jason Statham. Luxoasa proprietate de care se bucură Rosie Huntington-Whiteley este ruptă din poveşti, o construcţie luminoasă şi plină de flori, cu piscină şi o bucătărie imensă.

Modelul în vâstă de 31 de ani a acceptat provocarea de a răspunde la 73 de întrebări legate de viaţa ei, într-un interviu interesant pentru Vogue, lăsându-i pe jurnalişti să o filmeze în incinta casei din Beverly Hills în care locuieşte împreună cu Jason Statham şi fiul lor Jack, iar locaţia este într-adevăr superbă.

Îmbrăcată casual, într-un tricou alb şi o pereche de pantaloni negri, vedeta i-a poftit pe fani, prin intermediul camerei de filmat, în grădina cu trandafiri, dar şi în căminul primitor. Rosie şi Jason au cumpărat casa în valoare de 12,3 milioane de dolari în 2015.

Foto: Profimedia