News

Pe el îl vezi zilnic la TV, dar pe soţia lui puţini o cunosc. Cum arată soţia lui Dan Capatos?

Pe el îl vezi zilnic la TV, dar pe soţia lui puţini o cunosc. Cum arată soţia lui Dan Capatos? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Fiind de atâţia ani pe ”sticlă”, e imposibil să nu-l ştii pe Dan Capatos. Totuşi, sunt detalii despre viaţa lui pe care publicul larg nu le ştie. Unul ar fi că are un mariaj fericit de peste 15 ani.

A debutat la Antena 3, după care a ajuns să prezinte emisiunea ”Dimineaţa devreme” alături de Cristina Cioran şi Cristina Dochianu. Succesul înregistrat cu această producţie, dar şi stilul uneori acid, tranşant şi lipsit de concesii, l-au recomandat pentru propria-i emisiune: ”Un show păcătos”.

În anii ce-au trecut, omul de televiziune s-a reinventat, continând, însă, să le ofere un conţinut atractiv telespectatorilor lui. Un singur lucru a rămas neschimbat în viaţa lui: partenera de viaţă şi iubirea ce i-o poartă. Dan Capatos şi-a cunoscut soţia în anul 2000, pe când prezentatorul avea deja o relaţie amoroasă, iar Monica urma să se căsătorească cu altcineva.

Însă, atracţia a fost atât de mare încât cei doi au deci să rişte şi să dea o şansă relaţiei dintre ei. „Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte', a povestit, la un moment dat, Dan Capatos despre cea care îi este parteneră de viaţă.

Vorbind despre relaţia cu soţia sa, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show” recunoştea că secretul mariajului lor e că niciunul nu e gelos. ”Nu ne sunăm, nu ne controlăm, avem încredere unul în celălalt”, a spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Refresh!” by Oana Turcu„ de la Antena Stars, în urmă cu doi ani. Monica este de profesie jurnalist, asemenea soţului ei, însă prefer munca din spatele camerelor de filmat. Împreună, cei doi au un băieţel, pe nume Andrei.