News

Pe fiica cea mare a Umei Thurman o ştim cu toţii, însă Luna, mezina familiei, apare rar în public!

Pe fiica cea mare a Umei Thurman o ştim cu toţii, însă Luna, mezina familiei, apare rar în public!

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN GREECE ** Spetses, GREECE - *EXCLUSIVE* - Actress Uma Thurman is seen enjoying a vacation with her kids Levon Thurman-Hawke, Luna Thurman-Busson and friends on Spetses Island in Greece. The family enjoyed a boat ride before heading back to their hotel. Uma and Luna were rocking matching orange Greek robes and cuddling during their boat trip. **Shot on July 12, 2017** Pictured: Uma Thurman, Levon Thurman-Hawke, Luna Thurman-Busson BACKGRID USA 18 JULY 2017 BYLINE MUST READ: ISP / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Uma Thurman a petrecut o săptămână în Grecia, mai exact pe insula Spetses, alături de doi dintre cei trei copii ai ei, dar şi de prieteni apropiaţi. Cu ocazia aceasta, micuţa Luna, care de obicei e ţinută departe de lumina reflectoarelor, a fost în prim plan! Au fost în Grecia, în vacanţă A ales Insula Spetses, şi nu Mykonos, Corfu sau Santorini, tocmai pentru că este una dintre cele mai puţin cunoscute locuri din Grecia, unde s-a putut bucura de linişte alături de cei dragi ei. Totuşi, paparazzi au fost suficient de agili încât să surprindă câteva cadre cu aceasta chiar şi aici.

În imaginile obţinute de aceştia, Uma apare alături de fiul său, Levon (15), dar şi de surioara vitregă a acestuia, Luna, care a provenit din relaţia amoroasă a actriţei cu Arpad Busson. Aceasta din urmă apare destul de rar în public, fiind protejată de părinţii ei de atenţia media, aşa că ne bucurăm s-o vedem în aceste imagini.

Micuţa Luna (5) purta în această escapada cu barca un port tradiţional grecesc, asemenea mamei ei. Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost asemănarea izbitoare dintre ea şi  mama sa. Blondină şi cu ochii deschişi la culoare, Luna este copia fidelă a Umei Thurman. De altfel, toţi cei trei copii ai actriţei seamănă perfect cu aceasta, şi mai puţin cu taţii lor. Iată un cadru de familie, surprins în urmă cu o lună.

foto: Hepta

Modifică Setările