News

Pe Liviu Vârciu îl vezi zilnic la TV, dar ştii cum arată fiica lui? Iat-o pe Carmina ce mare s-a făcut

Pe Liviu Vârciu îl vezi zilnic la TV, dar ştii cum arată fiica lui? Iat-o pe Carmina ce mare s-a făcut camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Liviu Vârciu este recunoscut ca fiind un adevărat cuceritor, iar prin patul lui au trecut multe femei celebre. Mai mult decât atât, a avut şi un mariaj cu Adelina Pestriţu, care însă s-a încheiat cu un divorţ.

Cu toate că are renume de Don Juan, Liviu Vârciu pare să fi avut şi momente când s-a aşezat la casa lui. El are doi copii, un băiat şi o fată, iar cel mic a fost botezat în primăvara acestui an. Însă, cea care a stat alături de el în aceeaşi casă şi care a încercat să fie mai prieteni ca niciodată a fost Carmina, fiica lui cea mare, care are 16 ani.

Anul trecut, Carmina şi Liviu Vârciu au locuit împreună, însă cei doi nu s-au înţeles foarte bine sub acelaşi acoperiş, iar tânăra s-a mutat înapoi în Arad, la mama ei.

Cu toate că nu locuiesc împreună şi nici nu s-au înţeles, Liviu Vârciu este foarte mândru de fiica lui şi postează des pe reţelele de socializare fotografii în care apare alături de Carmina. În această vară, ei au petrecut vacanţa împreună, iar un mesaj postat de Vârciu a fost foarte funny: „A venit vremea când sunt cu fata mea în club ! Am îmbătrînit“.

Mai multe fotografii în care apare Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, pot fi văzute în GALERIA FOTO