Vedete

Pe ”momager” Kris Jenner o ştie toată lumea, dar puţini ştiu că ea are o soră. O cheamă tot cu „K”!

Pe ”momager” Kris Jenner o ştie toată lumea, dar puţini ştiu că ea are o soră. O cheamă tot cu „K”! camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Kourtney, Khloe şi Kim Kardashian au o mamă celebră, pe care se pot bizui oricând, dat fiind faptul că tocmai ea a pus bazele imperiului Kardashian-Jenner. Vorbim despre Kris Jenner, cunoscută drept ”momager-ul Kardashian”.

Ei bine, la rându-i, Kris are o soră. E drept, puţini ştiu de ea, mai ales că ”momager” încearcă din răsputeri s-o ţină departe de ochii curioşi ai presei. Cu toate acestea, zilele trecute, presa internaţională a ajuns pe urmele lui Karen Houghton, sora lui Kris Jenner, mătuşa fetelor Kardashian-Jenner.

Aceasta se află internată în spital, pentru o intervenţie minoră la nivelul genunchilor, după cum a afirmat fiica sa pe reţelele de socializare. Fanii s-au mirat să vadă că sora neştiută a lui Kris chiar îi seamănă lui „momager”.

Din păcate, aceasta şi-a sărbătorit cei 60 de ani pe un pat de spital, departe de rudele ei mult mai bogate. Kris a ignorat complet, pe reţelele de socializare, aniversarea surorii ei mai mici, preferând să-şi sărbătorească o prietenă apropiată în detrimetul lui Karen.

Modifică Setările