News

Penelope Cruz împlineşte 45 de ani. Cele mai dramatice transformări din filme

Penelope Cruz împlineşte 45 de ani. Cele mai dramatice transformări din filme camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Duminică, celebra actriţă de origine spaniolă va sărbători împlinirea celor 45 de ani. O va face discret, în intimitatea familiei sale, alături de soţul ei, actorul Javier Bardem, şi de cei doi copii ai lor, Leo şi Luna, pe care nu i-a arătat niciodată, oficial, presei.

Iar dacă în sânul familiei ei nu putem pătrunde, căci pentru actriţă intimitatea familiei sale este sacră, ne-am gândit să ne reamintim de câteva dintre transformările ei drastice de-a lungul carierei sale.

Primul memorabil ar fi cel din ”Vicki Cristina Barcelona”, rol pentru care a câştigat un trofeu Oscar, la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”. În film, Penelope Cruz o joacă pe Maria Elena, fosta soţie a personajului principal, care nu se lasă înlocuită cu una cu două.

Un al doilea ar fi cel din filmul ”Ma Ma” (2015), în care Penelope Cruz joacă rolul unei mame care află că suferă de cancer mamar, stadiul 3. Actriţa spune despre acest rol că a fost unul dintre cele mai grele din cariera sa şi că nu l-ar fi putut face înainte să descopere, în realitate, ce-nseamnă să fii mamă.

În pelicula „Elegy” (2008), Penelope Cruz intră în pielea unei studente, care face o pasiune pentru profesorul ei mult mai în vârstă, jucat magistral de actorul Ben Kingsley.

Pentru voi, care au fost cele mai reuşite roluri ale actriţei?