Lifestyle

Pentru ei nu e criză! Soţii Beckham au cumpărat un apartament de 24 de milioane $, care are şi heliport

Pentru ei nu e criză! Soţii Beckham au cumpărat un apartament de 24 de milioane $, care are şi heliport camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

În plină criză, este momentul pentru noi investiţii! Iar printre cei care au resurse financiare în plină pandemie se numără şi Victoria şi David Beckham, care profită de situaţia globală pentru a face noi achiziţii. Imobiliare, de zeci de milioane de dolari, cum altfel?!

Soţii Beckham sunt noii proprietari ai unui penthouse din Miami, care este amplasat într-una dintre cele mai înalte clădiri din oraş, One Thousand Museum. Apartamentul de lux a costat nu mai puţin de 24 de milioane de dolari şi are, cum era de aşteptat, toate facilităţile posibile şi chiar mai mult de-atât.

Penthouse-ul cu pricina a fost realizat în 2019, de architectul Zaha Hadid. Finisarea lui s-a produs la câteva luni după ce familia Beckham a vizitat clădirea încă în construcţie, în vara anului trecut. Aşadar fostul fotbalist şi designerul fashion se hotărâseră încă de-atunci să dea un avans pentru apartament. Iar cei de la The Sun sunt convinşi să soţii Beckham se vor muta cât de curând în apartamentul cu cinci dormitoare, o piscină de lux şi propriul heliport.

Noua achiziţie imobiliară a power couple-ului se adaugă proprietăţile avute deja de Beckhami, adică vila de 31 de milioane de lire sterline din Londra şi cabana lor din Cotswolds, care se ridică şi ea la 6 milioane de lire sterline.

Dar să revenim la bijuteria arhitecturală a noilor proprietari!

Clădirea are 62 de etaje şi o înălţime de 215m, ceea ce o face una dintre cele mai înalte construcţii din Miami. Cel mai ieftin apartament din acea clădire este 5,9 milioane de dolari, iar cel mai scump – 21.850.000 $, adică cât au dat vedetele noastre pe penthouse-ul lor (plus îmbunătăţiri).

Penthouse-ul se întinde pe două etaje şi are acces direct la spa-ul de cinci stele, salonul de hair styling şi un bar plini ochi cu băuturi raw-vegane Raw Republic. Evident că există şi o piscină comună, pe acoperişul clădirii, dar n-o să-i vedem pe Beckhami prea curând acolo, având tot confortul la ei acasă.

Pentru mai multe fotografii cu noul apartament al soţilor Beckham, urmăreşte GALERIA FOTO!

#eOKsăStaiAcasă

Modifică Setările