13 kilograme de aur comestibil pentru un festin de Oscar. Ce curpinde meniul de anul acesta!

Citeste tot despre:

,

Seara Oscarurilor repreintă cea mai importantă din an căci zeci de vedete de la Hollywood vor păși pe covorul roșu sau pe marea scenă de la Teatrul Dolby din Los Angeles. Și după ce vor defila în fața camerelor de luat vederi și vor sta cu sufletul la gură în așteptarea desemnării câștigătorilor de Oscar din acest an, vedetele se vor răsfăța la o petrecere de 5 stele.

Pregătirile sunt în toi pentru marele eveniment, iar bucătari cu stele Michelin s-au reunit pentru a pune bazele unui meniu de Oscar. Preparate alese vor fi servite la banchetul de după premiile Oscar, iar meniul va cuprinde anul acesta 50 de preparate care mai de care mai sofisticate. Conform celebrului chef Wolfgang Puck, citat de Reuters, starurile vor avea la dospoziție delicatețe pregătire din 40 de kilograme de carne de vită Wagyu și nu mai puțin de 13,6 kilograme de aur comestibil va fi folosit pentru preparate precum desert din ciocolată în formă de statuetă Oscar suflată cu aur și foie gras cu foiță de aur.

Pentru al 24-lea an consecutiv, chef-ul austriac Wolfgang Puck se ocupă de meniul pentru acest banchet la care sunt așteptați peste 1500 de invitați. Printre preparate se numără și mini-antreuri precum ravioli cu mazăre, morcovi şi trufe negre, parfé de caviar cu praf din aur comestibil de 24 de carate şi macarons. Nici băutura nu va fi mai prejos. Vor curge râuri de șampanie fină la Oscar, se vor servi peste 1400 de sticle de Piper Heidsieck Cuvee Brut, băutură furnizată de crama regizorului Francis Ford Coppola.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA