18 ani de la logodnă! Relația dintre Victoria și David Beckham în imagini!

Astăzi, în urmă cu 18 ani, Victoria spunea cel mai important ”da”. Acel „da” care a legat-o pe viață de David Beckham, sufletul pereche al ei și tatăl celor patru copii ai lor.

Toată familia la Disney, în frunte cu adorabila Harper
Toată familia la Disney, în frunte cu adorabila Harper

David și Victoria s-au cunoscut la un meci de fotbal caritabil, 1997. Pe atunci, Victoria făcea parte din trupa ”Spice Girls” și era una dintre cele mai „vânate” artiste ale vremii. Desigur, și David era interesat de ea, ceea ce l-a făcut s-o roage să-l întâlnească chiar la meciul respectiv. Cumva, cei doi au ajuns pe aceeași pagină, deși Victoria recunoștea pe cât de sincer că ”nu știa cine e. Nu o interesase niciodată fotbalul prea mult”.

Timp de un an, relația lor a evoluat galopant, ceea ce l-a făcut pe David să pună cea mai importantă întrebare. Evident, răspunsul a fost unul afirmativ și au devenit, în scurt timp, unul dintre cele mai admirate cupluri de peste Ocean.

Titulatura și-au păstrat-o și astăzi, la 18 ani de la această logodnă, între timp căsătorindu-se (1999, la castelul Luttrellstown din Irlanda) și devenind părinții a trei băieți, respectiv Brooklyn, Romeo și Cruz, și a unei fetițe pe nume Harper, în vârstă acum de 4 ani și jumătate.

Haideți, așadar, să urmărim o cronologie în imagini a iubirii celor doi!INAPOI LA PRIMA PAGINA