20 de ani de ”Harry Potter”. Cum arată în prezent îndrăgiții actori?

Acum 20 de ani, scriitoarea J.K. Rowling deschidea noi porți ale fanteziei, publicând primul volum din seria ”Harry Potter”.

S-a confruntat cu refuzuri din partea editurilor, a adoptat un pseudonim și a reușit în cele din urmă să scoată pe piață ”Harry Potter și piatra filosofală”. Ce a urmat, toată lumea știe! Încă șase romane, opt filme, o piesă de teatru, crearea parcurilor tematice în SUA și în Japonia, expoziții permanente la studiourile Warner Bros și apariția a sute de produse de marketing.

Ei bine, noi ne-am gândit ca-n prag aniversar să-i aducem în atenția voastră pe acei copii – actori care au dat naștere personajelor mult îndrăgite. Haideți să-i vedem și să le analizăm evoluția!

Daniel Radcliffe aka Harry Potter (27)

A obținut faima mondială cu acest rol pe când avea doar câțiva anișori. Nu i-a fost ușor cu celebritatea, el preferând să se țină departe de rețelele de socializare și alte medii care i-ar putea distrage atenția de la cariera sa de actor. Daniel are o carieră prolifică în teatru și cinematografie și sperăm să-l vedem și-n alte roluri de succes. Cele mai recente proiecte cinematografice: ”Beast of Burden”, ”Jungle” – ambele în postproducție.INAPOI LA PRIMA PAGINA