34 de ani căsătoriți… și mai urmează! Ce cuplu a anulat divorțul?

Acum două luni, anunțau oficial un divorț iminent, după 34 de ani de căsătorie și trei copii, la fel de celebri, împreună. Ceea ce părea un deznodământ nefericit, după zeci de ani de altercații, certuri, scandaluri publice stropite cu droguri și alcool, însă, a devenit o a doua șansă la fericire pentru Ozzy și Sharon Osbourne.

Sharon-and-Ozzy-Osbourne

Sharon, în vârstă de 63 de ani, a confirmat: “suntem din nou împreună. A fost foarte greu… și el e foarte rușinat și jenat de comportamentul său”, a spus ea despre rockerul care a fost suspectat de infidelitate. “Iert, dar va fi nevoie de mult timp pentru a avea încredere din nou. Dar, știți. Am fost împreună pentru ultimii 36 de ani, 24 de căsnicie… și e mai mult de jumătate din viața mea, nu mi-o imaginez fără el… Chiar dacă e ca un câine. Un câine obraznic! Așa că iată… dar va plăti pentru asta”, a mai glumit ea.

sharon-ozzy-osbourne
Din timpul reality show-ului

Sharon și Ozzy anunțaseră că sunt separați în mai, anul acesta, după ce rockerul de 67 de ani ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi cu o tânără stilistă pe nume Michelle Pugh. Și acesta a confirmat împăcarea și anularea divorțului. “Suntem din nou pe drumul cel bun. Despărțirea noastră a fost doar un obstacol”, a comentat el în emisiunea Good Morning America.

Zvonurile unui divorț au început din 2013, tot din cauza infidelității, dar nicio hotărâre nu a fost luată de Sharon. Cele două personalități mondene  s-au căsătorit în 1982, după trei ani de relație, și au trei copii: Aimee (32), Kelly (31) și Jack (30). Sharon avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Ozzy și împreună au fost vedetele unui reality show numit după ei.INAPOI LA PRIMA PAGINA