70 vs. 31 de ani. Decolteul lui Susan Sarandon a făcut istorie la Cannes

Susan Sarandon a făcut, se pare, o tradiție din a-și pune sânii în evidență la Festivalul de Film de la Cannes, căci obiceiul acesta al veteranei actrițe de 70 de ani nu este de ieri, de azi.

După cum chiar Susan a împărtășit pe contul ei de Instagram, în anul de grație 1978, aceasta a pozat pe balconul hotelului în care era cazată, îmbrăcată cu un sacou deschis și cu nimic pe sub el. Se întâmpla tot la Cannes, pe când Susan avea doar 31 de ani.

Cannes 1978 #TBT

O postare distribuită de Susan Sarandon (@susansarandon) pe

Imaginea vine după ce, la ceremonia de deschidere a festivalului de la Cannes de anul acesta, actrița de 70 de ani a făcut ravagii cu decolteul ei foarte generos, evidențiat și de bustiera cu push-up a rochiei din catifea, spre deliciul fotografilor.

Susan Sarandon pe 17 mai, la ceremonia de deschidere

Ieri seară, însă, la premiera filmului Loveless, Susan a apărut ceva mai acoperită, purtând un ansamblu cu bluză albă, taior negru și fustă lungă din piele, mulată în partea de sus.

Aseară, ținuta actriței a fost mult mai sobră

Nelipsiți au fost, în continuare, acei ochelari de soare cu lentile negre, nepotriviți la o seară de gală. Dar Susan e Susan și face ce vrea ea!

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA