A avansat relația lui J.Lo cu Alex Rodriguez? Artista, alături de ”cumnata ei”!

Citeste tot despre:

, , ,

Aproape că nu mai ținem pasul cu viața personală a artistei. Nici bine nu ne-am obișnuit cu ideea că s-a despărțit de Drake și că formează un cuplu cu actorul Alex Rodriguez, că Jennifer a și trecut la pasul următor în relația cu noul ei iubit!

Relația lor evoluează galopant

Vorbim despre faptul că artista a făcut deja cunoștință cu familia iubitului ei și că e deja prietenă bună cu sora acestuia, o femeie pe nume Susy Dunand, care a numit-o, în diferite postări din social media, ”cumnată” pe celebra artistă.

Susy a postat o fotografie în care apare alături de J.Lo, numind-o pe aceasta din urmă ”cumnată”. Așadar, să fi evoluat relația artistei cu actorul Aelx Rodriguez, într-un timp atât de scurt, atât de mult? Nu știm, dar e cert că cei doi amorezi petrec din ce în ce mai mult timp împreună și că J.Lo este îndrăgostită până peste cap.

Any given Friday! #miscuñis!#jlo

O postare distribuită de Miami Luxury Realtor (@susydunand) pe

Acum două seri, paparazzi i-au surprins pe îndrăgostiți îndreptându-se spre restaurantul ”Casa Tua”, din Miami, pentru a lua cina. Cei doi au petrecut nu mai puțin de trei ore ș jumătate în acest restaurant, după care s-au îndreptat spre locuința actorului.

Cât despre durata relației celor doi, o sursă a declarat recent pentru ”UsWeekly” că datează de „vreo două luni”.INAPOI LA PRIMA PAGINA