A fost pe platourile de filmare pe când avea doar câteva luni. Cum arată acum fetița lui Rachel din ”Friends”?

Cei nostalgici în legătură cu serialul ”Friends” sigur își amintesc de fetița de doar câteva luni, blondă și cu ochii verzi, care a jucat rolul fiicei lui Rachel Green (n.r. Jennifer Aniston) și-a lui Ross Geller (n.r. David Schwimmer). Ei bine, dacă vă întrebați ce s-a ales de ea și, mai ales, cum arată în prezent, iată ce-am descoperit!

Rachel și micuța Emma

A fost nevoie de doar câteva episoade pentru a-i cuceri pe fanii serialului ”Friends”. Micuța Emma a fost jucată, de fapt, de două actrițe gemene, pe nume Cali și Noelle Sheldon, în vârstă acum de 15 ani. Da, ați citit bine, gemenele sunt acum adolescente și nu mai seamănă, evident, deloc cu cea a cucerit faima pe micile ecrane la doar câteva luni.

Emma a fost jucată de Cali și Noelle Sheldon

Cât despre activitatea lor profesională, trebuie să precizăm că cele două au continuat să apară în diverse proiecte cinematografice, modeste, deși noi n-am mai auzit deloc de ele. Cel mai recent este ”Rougarou”, din 2016. Noelle și Cali au, în schimb, alte planuri de viitor.

Cali și Noelle au împlinit în luna iunie 15 ani

Într-un interviu din 2016, Cali a declarat că vrea să urmeze facultatea UCLA, pentru a deveni chimist, iar Noelle a dezvăluit că vrea să fie barista în viitor.

Cali Sheldon
Noelle Sheldon

Mda, suntem curioși dacă Aniston sau David au mai ținut legătura cu vreuna dintre gemenele Sheldon…

foto: IMDBINAPOI LA PRIMA PAGINA