Are doar 20 de ani și este a doua cea mai bogată din familia Kardashian

Mezina clanului Kardashian – Jenner a schimbat prefixul, așa că marea sa familie a sărbătorit-o într-un mare stil. A împlinit 20 de ani și este de nerecunoscut, dacă ne uităm la fotografiile cu ea de acum câțiva ani, semn că urmează și ea calea operațiilor estetice pe care au mers surorile ei Kim și Khloe. La petrecere au fost prezente  surorile mai mari, mama și o mulțime de prieteni, excepție făcând Kourtheny, care se distrează în vacanță alături de iubitul tinerel.

Întotdeauna au fost mândre de formele lor de clepsidră, sau, din contră, de cele de model, ba moștenire de la mama natură sau îmbunătățite cu ajutorul bisturiului, iar divele din reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians” au fost extrem de sexy la aniversarea lui Kylie. Unele în ținute cu decolteu adânc, altele cu picioarele tonifiate la vedere, s-au reunit pentru o fotografie care a încins internetul.

Aseară, a sărbătorit în Los Angeles, iar surorile, dar și mama, i-au făcut concurență cu ținutele sexy. Are și motive să petreacă, căci este o afaceristă de succes de dinainte să împlinească două decenii de viață. Compania sa de frumusețe Kylie Cosmetics a făcut-o milionară după ce, în doar 18 luni, a produs peste 420 de milioane de dolari. Are fler la afaceri și a ajuns a doua cea mai bogată din familie, după sora sa, Kim Kardashian. Amândouă ocupă câte un loc în lista făcută de Forbes cu cel mai bine plătite vedete de  la 1 ianurie 2016 și până la 1 ianuarie 2017. Dacă Kim este pe locul 47 cu 45,5 milioane de dolari, Kylie o urmează îndeaproape, fiind poziționată pe locul 59 cu câștiguri de 41 de milioane de dolari în doar un an.

Foto: Instagram, Snapchat

 INAPOI LA PRIMA PAGINA