A împlinit 46 de ani, dar arată ca la 20. Cum și-a sărbătorit Thalia ziua de naștere!

În weekend a fost petrecere mare în familia Thaliei, căci frumoasa de origine mexicană a împlinit vârsta de 46 de ani. Mamă a doi copii, Matthew (6 ani) și Sabrina (9 ani), devenită recent bunică vitregă, vedeta s-a sărbătorit alături de iubitul său soț, Tommy Mottola și cei doi copii minori, cu tort și fotografii în ținute sexy.

Are 46 de ani și arată ca la 20.

La 45 de ani a  devenit pentru prima oară bunică, una vitregă, extrem de sexy, căci Sarah, fiica soțului ei din relația cu Lisa Clark, a născut la începutul verii.  Cu toate acestea, împlinirea a 46 de ani din weekend a venit cu multă bucurie, un tort imens și un tonus pe măsură, așa cum le-a arătat și fanilor pe rețelele de socializare.

Îmbrăcată într-un costum de baie cu multă dantelă și acoperită doar de un blazer din plasă, Thalia s-a fotografiat la malul mării și nu putem să nu observăm cât de bine arată. Un abdomen tonifiat, picioare lungi și un zâmbet de milioane, așa arată o femeie fericită la 46 de ani!

Este mamă model, soție iubitoare și o actriță și cântăreață de succes, mereu atentă la imaginea sa. Pe același cont de Instagram al vedetei putem vedea și un moment de tandrețe între ea și soțul în vârstă de 68 de ani, care o sărută protector în fața tortului anievrsar, dar și în familie, alături de cei doi copii ai cuplului.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA