A împlinit 49 și arată într-un mare fel. Cum a pozat Kylie Minogue!

Pe 28 mai a împlinit 49 de ani, iar Kylie Minogue este mai frumoasă și mai fermecătoare ca oricând, cu un trup perfect, ca la 20 de ani. Astăzi, de Ziua Copilului, cântăreața australiană și-a bucurat prietenii virtuali cu o fotografie mai specială. Și dacă ne-am fi așteptat să fie o poză din copilărie, așa cum au distribuit alte celebrități în această zi specială, ei bine, nu este deloc așa.

View this post on Instagram

Hi #Lovers. Hi June!!! #kyliecalendar

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Artista a ales să-i impresioneze pe fanii săi cu o fotografie extrem de sexy în costum de baie, pe marginea unei piscine și nu putem să negăm faptul că arată foarte bine.

View this post on Instagram

Happy 1st of March! Let's RIDE!! 🚲 #KylieCalendar

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Pe 28 mai a împlinit 49 de ani și a primit un cadou simbolic pe care nu-l poate uita – o declarație emoționantă din partea surorii sale mai mici, Dannii Minogue (45 ani). Dannii a distribuit o fotografie pe contul său de Instagram, însoțită de mesajul: „Este magic să ai o soră iubitoare. Am o soră care zâmbește oriunde merge … acea magie tangibilă este superputerea ei – este atât de specială când o vezi.”

Kylie arată ca la 20 de ani, nicidecum a femeie care se îndreaptă spre 50 de ani și complimentele din partea fanilor nu au încetat să apară. În ciuda faptului că este o femeie care se menține în formă, o femeie modernă, Kylie nu prea are noroc în dragoste și este tot singură. Este adevărat că este preocupată tot timpul de cum arată, mai ales că la începutul anului s-a despărțit de logodnicul său, Joshua Sasse, un tânăr de 29 de ani.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA