A învins cancerul? Val Kilmer își reia activitatea

Michael Douglas a făcut publică lupta secretă pe care colegul său de breaslă a dus-o cu cancerul de gât, însă grijile sale par să fi fost exagerate, având în vedere că Val se întoarce la lucru.

51218252 Celebrities at the 23rd Annual Simply Shakespeare benefit at The Broad Stage in Santa Monica, California on September 25, 2013. Celebrities at the 23rd Annual Simply Shakespeare benefit at The Broad Stage in Santa Monica, California on September 25, 2013. Pictured: Val Kilmer FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Val Kilmer a infirmat, în trecut, zvonurile legate de sănătatea sa precară. Însă Michael Douglas a declarat, în urmă cu două zile, că starul din “Heat” duce o luptă crâncenă cu cancerul de gât și că situația nu este tocmai optimistă în ceea ce îl privește pe Val. Douglas și-a permis să vorbească despre problema de sănătate a lui Kilmer pentru că și el a suferit din cauza aceleiași afecțiuni.

Apropiații lui Val țin să-l contrazică pe Michael și să susțină că actorul din “Top Gun” se simte bine în acest moment, după lupta pe care a dus-o cu cancerul, și chiar plănuiește să-și reia activitatea. Pe 10 și 17 noiembrie și-a programat deja cele două vizionări ale filmului său “Cinema Twain”, care are la bază show-ul său live.

De asemenea, Val continuă să-și construiască o carieră artistică, el expunându-și o sculptură, pe care a scos-o la vânzare într-un butic din Los Angeles, denumit Just One Eye, cu suma de 150.000 de dolari.INAPOI LA PRIMA PAGINA