A oprit timpul în loc! Arată așa la 52 de ani!

Nu contenim în a o admira! Este cu adevărat un model de urmat și o inspirație pentru toate acele tinere care vor să arate bine și sunt pe cale să apeleze la operații estetice. Ei bine, ea n-a făcut-o și totuși arată așa!

Vorbim, desigur, de Elizabeth Hurley, cea care ne-a impresionat încă de acum 25 de ani, pe când apărea la brațul lui Hugh Grant în acea rochie lila, care îi punea în evidență silueta fără cusur. Așa este și astăzi, la 52 de ani, frumoasă și tânără, cu o siluetă ca trasă pe inel. Iar de asta ne convingem de fiecare dată când poposim pe contul ei de Instagram.

De exemplu, cea mai recentă fotografie ne-o arată în lenjerie intimă, topless, afișând un look a la ”Îngeraș” Victoria`s Secret. De altfel, toate reacțiile din mediul online vorbesc despre cât de bine reușește să arate actrița și cât de apreciat e faptul că nu a apelat la operații estetice sau altfel de intervenții, așa cum sunt tentate să facă multe alte actrițe de la Hollywood.

Vorbind despre cum reușește să se mențină, Hurley recunoaștea că are un stil alimentar restrictiv și că face sport în fiecare zi. ”Întotodeauna am grijă la ce mănânc, dar mănânc. Nu stau pe sucuri verzi, sau mai știu eu… prafuri. Nu iau nici vitamine. Încerc să nu mănânc prea mult la cină. (…) Încerc să fiu mai grijulie acum că am peste 50 de ani!”, a declarat ea în 2015.

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA