A slăbit în timp record! Acum 4 luni a devenit mamă, iar acum pozează în lenjerie intimă!

Umblă vorba pe la Hollywood că Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley nu mai sunt logodiți, ci… căsătoriți! Chipurile, cei doi și-au oficializat relația în secret, după nașterea fiului lor Jack, în vârstă acum de patru luni. Să fie, așadar, acesta un motiv în plus pentru care Rosie să-și recapete silueta de model într-un timp record?

Se zvonește că s-au căsătorit

Oricum ar fi, cert e că Rosie a ajuns, la doar patru luni de la nașterea fiului său, la silueta perfectă, cea de model. Și cu această ocazie, supermodelul a realizat o ședință foto incendiară, pentru brandul său de lenjerie intimă, ”M& S”, demonstrând că poți ajunge din nou în formă într-un timp scurt dacă ai grijă de alimentația ta și faci regulat sport.

Vorbind, acum un an, despre dieta sa, Rosie mărturisea că atunci când dorește să slăbească exclude din alimentația sa zahărul, glutenul și alcoolul și face yoga. Ea a declarat că urmează un plan de dietă dezvoltat de Nigma Talib, un doctor care folosește remedii naturale și care a lucrat cu toate celebritățile de la Hollywood.

Așa arăta pe timpul sarcinii


INAPOI LA PRIMA PAGINA