Accesoriul de mii de euro cu care Brigitte Macron i-a dat clasă Melaniei Trump

Joi, Brigitte Macron și Melania Trump s-au întâlnit la Paris, fiind prima vizită oficială a acesteia din urmă în Țara Galilor. Cele două soții de președinți au fost la poli opuși din punct de vedere vestimentar, purtând ținute contrastante – una foarte elegantă, cealaltă extrem de sexy.

A plusat cu un accesoriu de mii de euro.

Melania și Brigitte au fost îndelung comparate, fiind două dintre cele mai importante Prime Doamne din lume, chiar dacă una are 64 de ani, iar cealaltă 47. Melania a fost seducătoare în costumul rafinat de un roșu aprins, însă nu a avaut nicio șansă în fața omoloagei sale franceze, cu 17 ani mai în vârstă. Brigitte a dat ce e mai bun pentru această întâlnire memorabilă și a compensat vârsta cu o rochie mini, punându-și picioarele subțiri în evidență. A purtat Louis Vuitton, o creație de un alb imaculat cu fermoare și un croi modern, completată de pantofi stiletto de un albastru electic, însă accesoriul cu care i-a dat clasă Melaniei Trump a fost o geantă de mii de euro de la designerul său preferat.

A făcut o pasiune pentru gențile de la Louis Vuitton.

Melania nu a purtat geantă, dar Brigitte s-a afișat cu o poșetă impresionantă de la Louis Vuitton. De altfel, este modelul de geantă pentru care Prima Doamnă a Franței a optat și în ziua învestirii, bineînțeles că într-o altă nuanță. Soția lui Emmanuel Macron a făcut o pasiune pentru gențile de la acest brand, care costă nici mai mult, nici mai puțin de  3.500 de Euro. Nu este prima dată când o vedem accesorizată cu o astfel de poșetă, ci are o mulțime de modele, în nuanțe diferite – nude, negru și bleumarin. A purtat acest accesoriu de nenumărate ori, fie cu bareta pe umăr, fie ținând poșeta de toartă.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA