Accident vestimentar dorit? Iată cum a apărut Kim Kardashian în public!

Începem să credem că lui Kim îi place să fie criticată pentru ținutele sale. Vedeta de reality show apare în public, mai mereu, cu ținute revelatoare, care fie sunt prea mulate, fie prea transparente.

De data aceasta, Kim se află în New York, alături de surorile ei la fel de faimoase. Într-una dintre ieșirile lor în oraș, soția lui Kanye a îmbrăcat un top negru, transparent, pe sub care a ”omis” să poarte lenjerie intimă, prin urmare a dezvăluit, poate, și ceea ce nu se dorea.

După cum era de așteptat, paparazzi n-au ratat ocazia de a surprinde un asemenea cadru, care, foarte rapid, a ajuns pe primele pagini ale ziarelor de scandal. E drept, nu e nici prima oară și probabil nici ultima oară când Kim apare așa în public, însă nu putem să nu ne întrebăm de ce apelează la astfel de trucuri pentru a ieși în evidență…

Știm, însă, destui care nu s-au supărat deloc să o vadă pe Kim în astfel de ipostaze. Fanii ei internauți i-au lăsat nenumărate comentarii admirative, felicitând-o pentru modul spectaculos în care arată după ultima sarcină.

foto: SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA