Acest australian sexy este noul iubit al lui Paris Jackson?

Citeste tot despre:

, ,

Paris Jackson a făcut furori, ieri, și nu neapărat într-un sens bun, când a fost invitata VIP a unei tradiționale curse de cai din Melbourne, Australia.

Fiica de 19 ani a lui MJ i-a scandalizat, pe unii, cu comportamentul ei de la eveniment, mai ales când aceasta a fost fotografiată cu limba scoasă de un cot și lipită pe un geam.

Paris Jackson alături de Tyler Green
Cei doi au părut foarte apropiați

Lâsând deoparte acest amănunt, curioșii au observat și un alt detaliu interesant. Paris a fost fotografiată în compania unui tânăr cât se poate de chipeș și elegant, în contrast cu aspectul ei răvășit, deci, care părea destul de apropiat de vedeta americană.

Tânărul este un fost model de origine australiană, pe numele lui Tyler Green, și a fost văzut ținând-o de umeri pe Paris, împărțind o țigară cu aceasta și împrumutându-i fetei cravata lui. Nu știm de ce i-a trebuit lui Paris acea cravată, dar asta e altă discuție.

Tyler este fost model

Dacă Tyler este, într-adevăr, noul iubit al lui Paris, putem spune că fiica lui Michael Jackson va avea, în sfârșit, un motiv ca să se radă pe picioare.

Sau poate că, cine știe, și australianul preferă stilul… natural.

Foto: Splash News, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA