Actorul din ”Gossip Girl”, acuzat că a violat o colegă de breaslă. Cum se apără el?

În mijlocul acestor scandaluri sexuale care îi au pe Harvey Weinstein și pe Kevin Spacey în prim-plan, au apărut și câteva acuzații care îl privesc pe tânărul actor Ed Westwick, cel care i-a dat viața în serialul ”Gossip Girl” lui Chuck Bass. Actorul de 30 de ani este acuzat că a violat-o pe actrița Kristina Cohen.

Ed, acuzat că a violat o colegă de breaslă

Zilele trecute, actrița Kristina Cohen și-a făcut curaj și a mărturisit, prin intermediul unei postări în social media, că Ed Westwick a violat-o în urmă cu trei ani, pe când ea avea o relație amoroasă cu un producător căruia nu a vrut să-i facă numele public.

Actrița din ”Eartwalkers” a povestit că l-a întâlnit pe Ed acum trei ani, pe când iubitul ei a dus-o la el acasă. ”Producătorul respectiv m-a dus la Ed acasă și acolo ne-am văzut pentru prima dată. (…) Am vrut să plec când Ed a sugerat să ne întreținem relații sexuale toți. Dar producătorul nu a vrut să-l facă pe Ed să se simtă stingherit. El tot insista să rămânem la cină. Am spus că sunt obosită și că aș vrea să plec, încercând să plec din ceea ce devenise deja o situație inconfortabilă. Ed mi-a sugerat să mă întind în dormitorul oaspeților”, a povestit Kristina.

Ulterior, actrița a relatat și cum au decurs lucrurile atunci când Ed a pătruns în dormitorul respectiv. ”M-am trezit brusc, cu Ed deasupra mea, penetrându-mă cu degetele. I-am spus să înceteze, dar el era destul de puternic. M-am luptat cu el cât am putut, dar mi-a curprins fața între mâinile lui și mă zdruncina, spunându-mi că vrea să întrețină relații sexuale cu mine. Eram paralizată de frică. Nu puteam vorbi, nu mă mai puteam mișca. M-a imobilizat și m-a violat”, a relatat Kristina.

În apărarea lui, Ed a declarat public că nu o cunoaște pe femeia în cauză și că, prin urmare, nu a forțat-o în niciun fel, mărturisirea ei fiind una mincinoasă. ”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am forțat nicio femeie să facă ceea ce nu vrea. Și, cu siguranță, nu am violat pe nimeni”, a declarat actorul pe Twitter.INAPOI LA PRIMA PAGINA