Actorul Dwayne Johnson, „hărțuit” de o prezentatoare TV. Îl bombardează cu mesaje în fiecare zi

Nu contează cât de mare și de puternic ești atunci când vine vorba de fane insistente care ar face orice pentru a se întâlni față în față cu tine. Asta a simțit pe pielea lui chiar actorul Dwayne Johnson, supranumit „The Rock” în ringul de wrestling, care este bombardat de mesajele venite din partea unei prezentatoare TV britanice.

Lauren Hashian, însărcinată cu cel de-al doilea copil al lui Dwayne Johnson.

Actorul în vârstă de 45 de ani, tatăl unei fete adolescente, Simone Alexandra (16), cu fosta soție și a unei superbe fetițe de doi ani cu actuala sa parteneră de viață, Lauren Hashian, pare să fi strânit fantezii în mintea Davinei McCall (50).

Fetița de 2 ani a lui The Rock este simpatică foc.

Ba mai mult, actorul urmează să devină tată pentru a treia oară anul acesta, căci frumoasa sa parteneră poartă în pântece cel de-al doilea copil al cuplului, tot o fetiță. Cu toate acestea, fericirea actorului o lasă rece pe fana sa care îl bombardează cu mesaje și chiar vrea să se căsătorească cu el. Prezentatoarea TV, recent divorțată de soțul său, Matthew Robertson, a mărturisit că îi trimite mesaje lui Dwayne „tot timpul” în speranța că o va observa – și a glumit că vrea să se căsătorească cu el. Femeia a mărturisit că l-a bombardat cu mesaje pe Twitter pe The Rock. Într-un interviu acordat unui post de radio, ea a spus: „Cred că Dwayne Johnson este muncitor, dă mai mult decât așteaptă, amuzant … Vreau să-l cunosc. Îi trimit literalmente mesaje în permanență.”

Ea este femeia de 50 de ani care îl curtează pe The Rock.

„E atât de mare încât aș putea să mă cațăr pe coapsele sale. Cred doar că e un tip drăguț, un tip foarte drăguț cu o mare energie pozitivă.” Ea a glumit: „Nu e ca și cum aș vrea să mă căsătoresc cu el, de fapt, vreau să mă căsătoresc cu el, pare să fie cel mai frumos tip”.

Cu toate că speră ca Dwayne să-i i se adreseze pe Twitter, prezentatoarea, o pasionată de fitness și culturism, a spus că nu a primit încă un răspuns.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA