Actorul Miles Teller s-a logodit cu un model superb

Îl știm din nenumărate comedii, Miles Teller fiind unul dintre actorii promițători de la Hollywood. Acum aflăm că a pus întrebarea cea mare și că e pe cale să renunțe la burlăcie.

foto: Instagram

S-au logodit după patru ani de relație

Partenerul de pe micile ecrane al lui Jonah Hill a decis că e timpul să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui de iubită, modelul Keleigh Sperry, după patru ani de relație. Momentul special a avut loc pe când cei doi îndrăgostiți se aflau într-un safari în Africa.

S-au logodit weekendul trecut

Vestea a fost făcută publică de către sora lui Keleigh, care a și postat câteva fotografii pe rețelele de socializare. ”Aceștia doi s-au logodit în weekend, pe când se aflau într-un safari în Africa. Nu-mi vine să cred că ultima fată Sperry (n.r. numele de familie a lui Keleigh) s-a logodit. Vă iubesc pe amândoi și sunt entuziasmată în legătură cu acest nou capitol din viața voastră”, a fost descrierea care a însoțit fotografiile postate de sora lui Keleigh pe Instagram.

Keleigh și inelul primit de la Miles Teller

În fotografiile respective, Keleigh apare purtând spectaculosul inel cu diamant, pe care, pesemne, actorul l-a ales cu mult timp înainte de acest moment.

Ea e cea care l-a cucerit

Vorbind despre relația lui, în martie 2015, Miles Teller declara: ”Este minunată. Ne-a fost destul de ușor până acum, căci jobul ei o aduce în aceeași lume cu mine. Nu aș fi invitat niciodată o fată în lumjea aceasta, pentru că nu credeam că le poți avea pe amândouă, și carieră și iubire. (…) Mi-a permis întotdeauna să mă concentrez pe actorie și să fac ceea ce simt să fac. Ea poate veni pe platourile de filmare și să mă viziteze, că nu mă distrage”.

Următoarele proiecte cinematografice ale lui Miles Teller sunt ”Thank You for your service”,  „Granite Mountain”, ”Ascendant”, care se vor lansa până la sfârșitul anului 2017.

Iată mai multe fotografii din vacanța celor doi!INAPOI LA PRIMA PAGINA