Actrița adolescentă din „Game of Thrones” are iubit!

Nu are o viață de adolescentă normală, însă tot merge la școală. Și tocmai acolo s-a îndrăgostit pentru prima oară, povestește actrița de 18 ani din serialul ”Game of Thrones”.

instyle
A mărturisit că are iubit de mai bine de un an

De la primul episod al îndrăgitei serii, Maisie Williams a crescut și a evoluat enorm. Și deși nouă ne este greu s-o vedem ca pe adolescentă, Maisie tocmai a mărturisit că are o relație amoroasă și că este una destul de serioasă.

Invitată de revista ”InStyle” să dea un interviu despre viața sa, Maisie a recunoscut că are un iubit și că l-a cunoscut la școală, deci nu este vorba de vreun coleg de breaslă, actor: ”Suntem împreună de un an și ceva, așa că putem spune că e vorba de o relație serioasă. Nu este faimos, l-am cunoscut la școală.”

arya stark
Maisie, în rolul lui Arya Stark, din serialul ”Game of Trones”

Actrița a mai povestit că este genul de vedetă destul de retrasă, care nu ia parte la petrecerile de la Hollywood și că este înconjurată de oameni normali, care n-au treabă cu luminile reflectoarelor: ”Oamenii cred că e ceva ciudat ca o vedetă să iasă la întâlniri cu persoane care nu sunt faimoase. Însă eu nu cunosc altfel de persoane. Poate fac ceva greșit, dar eu nu mă duc la petreceri de la Hollywood. Nu cunosc actori masculini tineri. Îmi plac oamenii normali, cred”.INAPOI LA PRIMA PAGINA