Actrița Angela Lansbury (92) era o femeie superbă în tinerețe. Cum a arătat în ziua nunții!

Este una dintre cele mai faimoase actrițe britanice și a ajuns la venerabila vârstă de 92 de ani, lăsând în urmă o carieră istorică în lumea cinematografiei. Din fericire probleme grave de sănătate au ocolit-o, iar fizic arată impresionant de bine. Nonagenara nu s-a despărțit până acum de platourile de filmare și încă filmează pentru “Mary Poppins Returns”, peliculă care va fi lansată în 2018. Probabil că acesta va fi ultimul rol al său, actrița putând să se mândrească cu o carieră de 74 de ani.

Doamna de pe micile ecrane are o energie nemaivăzută și se lasă cu greu pensionată. A fost căsătorită de două ori, iar imaginile de la nunta cu ultimul său soț, Peter Shaw, sunt de-a dreptul superbe. Cei doi au fost surprinși în timp ce tăiau tortul, ea îmbrăcată într-o rochie vintage, cu o coroniță și voal pe cap, iar el la costum. A fost întotdeauna o femeie superbă, de acolo și lipiciul la public. Însă, tot această trăsătură se pare că nu le aduce numai lucruri bune divelor din showbiz.

După scandalul de proporții de la Hollywood în care actițe precum Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow sau Rose McGowan au mărturisit că au fost agresate sexual de producătorul Harvey Weinstein, renumita Angela a făcut un comentariu care a uimit pe toată lumea. Într-un interviu acordat luni pentru RadioTimes, Lansbury a declarat că femeile „au încercat să devină mai atractive și, din nefericire, de multe ori au obținut efectul total opus. Deşi e îngrozitor să spun asta, nu putem să ne facem atrăgătoare fără să fim hărțuite şi violate.”

Uite cât de frumoasă era ea în tinerețe!

Citește și: Angela Lansbury. Verdict: Alzheimer

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA