Actrița din ”Anatomia lui Grey” a dezvăluit cât a slăbit după nașterea fiului ei. Transformarea e uluitoare!

Acum un an și două luni, actrița Katherine Heigl a devenit mamă, pe cale biologică, pentru prima dată. Ea și soțul ei, Josh Kelly, mai aveau două fete adoptate, de nouă, respectiv cinci ani. Acum, actrița din „Anatomia lui Grey” împărtășește cu fanii internauți experiența de a-și recăpăta silueta după o sarcină.

Katherine, alături de cei trei copii ai

Transformarea fizică a lui Katherine Heigl a fost una de succes, chiar dacă s-a întins pe un an și două luni. Spre deosebire de alte staruri de la Hollywood, actrița recunoaște că nu a apelat la nicio dietă minune și nici nu s-a înfometat, dorindu-și să-și recapete silueta într-un mod sănătos și natural.

Vorbindu-le deschis fanilor ei, Katherine a povestit că i-a luat 14 luni să ajungă la silueta de dinainte de naștere și că perioada a fost una extrem de grea din punct de vedere emoțional. ”Au trecut aproape 14 luni de când Joshua Jr. s-a născut și tot cam atât mi-a să reintru în formă. Prima fotografie a fost făcută în prima lună după nașterea lui. A doua a fost la aproape un an distanță, iar ultima a fost făcută weekendul acesta”, este descrierea care a însoțit un colaj foto care ilustra transformarea ei fizică de după nașterea micuțului ei.

Transformarea ei fizică din ultimul an

Katherine recunoaște că a întâmpinat probleme în a fi OK în pielea ei imediat după naștere, dar că acum e pregătită pentru noile evenimente din viața sa. ”Mi-aș fi dorit să am câteva fotografii și între primele două etape, pentru a vă arăta cât de greoi a fost procesul, dar eram ocupată să mă ascund în toate acele luni… să nu pozez în lenjerie intimă. În fine, acum se apropie o vacanță, noul meu job începe în aprilie, iar dorința mea aprigă este să mă simt fit, puternică și sexy pentru ca-n viitoare două luni să scap de toate kilogramele dobândite pe timpul sarcinii.”, mărturisește starul din ”Anatomia lui Grey”.

Katherine va juca în ”Suits”

Din aprilie, Katherine Heigl îi va lua locul lui Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, pe platourile de filmare ale serialului ”Suits”. Ea va apărea în sezonul 8.

Meghan a părăsit serialul ”Suits”, înainte de nunta cu Prințul Harry.
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA